عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » فرماندار شهرستان مراوه تپه: ارتقاء کیفیت نان از اسراف و هدررفت سرمایه ملی جلوگیری میکند.


فرماندار شهرستان مراوه تپه: ارتقاء کیفیت نان از اسراف و هدررفت سرمایه ملی جلوگیری میکند.

فرماندار شهرستان مراوه تپه گفت:
ارتقاء کیفیت نان از اسراف و هدررفت سرمایه ملی جلوگیری میکند.
امانگلدی ضمیر امروز ۲۵ دیماه ۹۸ جلسه کارگروه گندم ،آرد و نان شهرستان مراوه تپه گفت: ارتقاء کیفیت نان و رعایت اصول بهداشتی نان از هدر رفتن آرد این سرمایه ملی جلوگیری میکند.رئیس کارگروه گندم ، آرد و نان شهرستان مراوه تپه با اشاره به آمار این شهرستان گفت : این شهرستان با ۶۵ هزار نفر جمعیت، دارای ۸۰ نانوایی دولتی ۸ نانوایی آزاد پز  دارد و  سرانه آرد برای هر نفر حدود ۷.۲ کیلو گرم است.
 وی در این جلسه بر افزایش کیفیت پخت نان ، دوگانه سوز کردن و رعایت ساعت و روز پخت نانوایان و توزیع مناسب آرد و نظارت دقیق برکیفیت تولید آرد در کارخانه تاکید نمود.
فرماندار شهرستان مراوه تپه افزود، این شهرستان در سال گذشته ۶۵ هزار تن تولید گندم داشت ولی امسال متاسفانه به دلیل شرایط جوی و کم بارشی علی رغم اینکه سطح کشت گندم به حدود ۲۸ هزار هکتار افزایش داشته است و پیش بینی تولید گندم برای سال زراعی امسال حدود ۴۵هزار تن برآورد شده است  بنابه گزارش جهاد کشاورزی شهرستان ۶۰ درصد مزارع کشت گندم دچار مشکل  کم سبزی شده است.

بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : مراوه تپه
  • بازدید : 292
  • نظرات : 0
  • کد خبر : 2428

نظرات این مطلب :


نام شما
ایمیل شما


سوال : سـه منهای ســه ؟ ( جواب بصورت عدد نوشته شود )
پاسخ :*

آرشیو

<    «  فروردین 1404  »    >
شیدسچپج
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 1
بازدید دیروز: 9
بازدید ماه:222
بازدید سال:222
بازدید کل:1014086